Slats hidden behind an abstract composition (073)d

Very suggestive sun protection mechanism.

A design that in a frontal vision would seem to be a simple formalism, takes on interest as it grows inward like vertical slats. Including those slats into a partially perforated plane with an abstract composition permits escaping from the conventional slats image.

In this orientation, northwest, the system perfectly obstructs the solar radiation of the last hours in summer days without limiting the visuals to the street or the light entrance.

Office building

Architect: 
Location: 
Carrer Llacuna & Carrer Pallars
08005 Barcelona Barcelona
Spain
Year of construction: 
2019
Solution: 
Period: 
Finishing material: 
Supporting element: 
Photographer: 

Ph 1-3, 6-7, 9 Andrés Echarri

Ph 4-5, 8 Cristina Pardal